February 28, 2012

Prva objava

Sem ljubitelj in zbiratelj slovenske narodno zabavne glasbe. Video posnetke snemam (večji del) in nalagam zgolj za promoviranje slovenske glasbe, predvsem za Slovence (in tudi za ostale), ki živijo po celem svetu in na ta način lahko uživajo ob slovenski glasbi!

I am a fan and collector of Slovenian folk music. I record and upload most of my video clips to promote Slovenian music, mostly for Slovenes (and for others too), who live all around the world and in this way they can enjoy the Slovenian music! I live in Brežice. It lies approximately 100 kilometers south east from Ljubljana.
I can speak the Slovene language only.
Therefore, in communication of a foreign language, I use translation software.


Na posnetku sta skupina Trta in Artiški tamburaši. Naslov skladbe je "Da te mogu pismom zvati". Skladba je bila izvedena na VELIKEM KONCERTU NARODNO ZABAVNE GLASBE v Brežicah (24.2.2012).

4 comments:

  1. Ehej, pa ja sam tek sada saznala za postojanje ovog bloga... :-) Mada mi se cini da je to bila samo jedna mala proba, jer imas samo jednu objavu i u poslednjih mesec dana nista nisi objavio.. :-) Naravno, glavno mesto gde mozemo da te nadjemo i pratimo je YouTube :-)
    Dragi Boris, ako imas nameru da malo "ozivis" ovaj blog i da nastavis da objavljujes i na njemu, ubaci mogucnost da tvoji fanovi "prate" ovaj blog (putem Google Friend Connect-a, Bloglovin'-a i slicno) :-)
    Cmok! Cmok!
    potpis: jedan buduci fan tvog bloga! :-)

    ReplyDelete
  2. Nimam časa, poslušanje glasbe in mi je zelo všeč slovenskem, španskem in nekoliko razume angleško, jaz sem iz Mehike ameriške države.
    Živim v mestu Colima ob Tihem oceanu, oče štirih otrok in imam štiri vnuke, delam za blagovno znamko soda imenovan Coca_Cola jo poznamo?
    Rada bi spoznali Slovenijo, najbližje sem bil, je Benetke v Italiji.
    Slovenija je država, bogata s kulturo in prijazni ljudje govorijo ciuddanos

    ReplyDelete
  3. Hallo! mein Name ist Michael Kaltofen. Ich wohne in Deutschland, im Erzgebirge und spiele auch Zither. Mit großer Freude schaue ich Ihre Videos, bei denen die Zither so schön eingesetzt wird. Gerne würde ich mit den Bands in Kontakt treten. Viele Grüße!!!

    ReplyDelete

  4. Pozdravljeni! Moje ime je Michael Kaltofen. Živim v Nemčiji, v gorah Ore in igram tudi citre. Z velikim veseljem gledam vaše videoposnetke, kjer se citre tako lepo uporabljajo. Rada bi stopila v stik z bendi. Lep pozdrav !!!

    ReplyDelete